Portrætfotograf

Portrætfotograf Aarhus

Arbejdet som portrætfotograf Aarhus er noget vi har gjort i en del år nu. Vi nyder at portrættere mennesker i alle afskygninger, både voksne, som børn. Portrætfotografering er for os rigtig spændende fordi vi med vores kamera og lys lægning får lov til at fange et andet menneske på billeder. Alle mennesker har deres helt egen unikke historie og der er noget helt fantastisk ved at være med til at deltage i deres historie.

portræt-Aarhus-botanisk-haveportrætfoto4-Aarhusportrætfoto1-Aarhusportrætfoto5-Aarhus

Portrætfotografering på 2 måder

Vi kan lave portrætfotografering på 2 måder. Vi kan tage ud i naturen og lave en masse stemningsfyldte portrætter, hvor naturen, vandet eller byen kan indgå så lokation og skabe mere dynamik og bevægelse i billederne. Man kan også aftale at lave billeder på et bibliotek, på en cafe, hjemme hos jer selv eller i fotostudio eller kombinere det. Uanset hvad i vælger, så er det vigtigt at i laver lidt research for at finde frem til hvilken type portrætfoto, der passer jer bedst. På den måde sikre i jer, de bedste billeder og det som passer til jeres behov.

fotograf-portræt-aarhus-csensuel-portræt

Erhvervsportrætter

Vi laver selvfølgelig også erhvervsportrætter af ansatte og ledelse i virksomheder. Skal i have opdateret jeres billeder på hjemmesiden, skal i bruge nye billeder til linkedin, visitkort, brochure, kataloger og andre tryksager, så har vi stor erfaring med erhvervsfotografering i Aarhus erhvervsliv. Skriv til os og hør mere om fotografering af erhvervsportrætter i Aarhus.

Læs mere om fotografering i Aarhus her.

fotografering-af-portrætportrætfoto2-Aarhusportrætfoto3-Aarhus

Kontakt os her:

Dit fulde navn (skal udfyldes)

Din adresse (skal udfyldes)

Postnr. og by (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Skriv tegnene i feltet herunder:
captcha

Din besked (skal udfyldes)